Co wiemy o żywności - wykład akademicki

Po raz drugi w tym roku szkolnym gościliśmy pracownika naukowego PWSZ w Krośnie. Pani dr inż. Marta Pisarek w ramach otwartych wykładów dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych przybliżyła młodzieży z klasy I, II i III technikum żywienia i usług gastronomicznych temat „Zafałszowania żywności dawniej i dziś”. W interesujący sposób opowiedziała o rodzajach zafałszowania żywności oraz o sposobach rozpoznawania produktów oryginalnych i podrobionych.

Mamy nadzieje, że to nie ostatnie spotkanie w ramach cyklu wykładów akademickich.

wykład2017_1.jpgwykład2017_2.jpgwykład2017_3.jpg

 

godlo-polska

Centrum Kształcenia Zawodowego

Projekt "Zawodowcy na start"

bezpieczna szkola logo

ubezpieczenie uczniów

Projekt "Podkarpacie stawia na zawodowców"

Narodowe Obchody Setnej Rocznicy Odzyskania Niepodległości

Kto jest online?

Odwiedza nas 17 gości oraz 0 użytkowników.