W piątek 22 marca zorganizowana została wycieczka dydaktyczna dla uczniów klas I i II technikum.
W środę 13 marca uczniowie klas II i III technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w spotkaniu z panią dietetyk Sarą Sondej, prowadzącą poradnię dietetyczną ,,Dietasystem" w Rzeszowie.
Uczniowie klasy I Technikum Żywienia z powodzeniem ukończyli kurs kelnerski w ramach projektu „Zawodowcy na start” organizowanego przez Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli.
We wtorek 5 marca w Dniu Otwartym Szkoły odwiedzili nas tegoroczni absolwenci szkół podstawowych i gimnazjów z Babicy, Czudca, Nowej Wsi, Pstrągowej, Strzyżowa i Wyżnego.
Uczniowie III klasy liceum ogólnokształcącego i IV klasy technikum Zespołu Szkół w Czudcu na miejsce swojego wymarzonego balu studniówkowego wybrali znaną z gościnności restaurację „Żarnowianka”.
Nasi młodzi siatkarze odnieśli 6 lutego br. swój największy sukces sportowy! Po zwycięskich meczach z drużyną Zespołu Szkół Ogólnokształcących z Brzozowa (25:17, 25:14) oraz II Liceum Ogólnokształcącego z Sanoka (25:23, 27:25) awansowali do finału wojewódzkiej Licealiady.
Odwiedza nas 9 gości oraz 0 użytkowników.
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...